Hammamdoek Kan voor iedereen leuk zijn

Een badstof badlaken gaat bij mij al jaren niet verdere mee in de backpack: veel te ruimteslurpend en aanzienlijk. Ik had iedere keer een zo’n microvezel reishanddoek mee en was op deze plaats ook redelijk gelukkig over. Een eerste microvezel handdoeken vond je uiterst vervelend: net alsof jouw jezelf met een vaatdoekje juiste afdroogt, het léék ook niet eens op ons handdoek.

vtwonen collectie VTWONEN COLLECTIE baden beton junior koken lampen limited edition huisraad muren ramen servies stationery tegels tuin vloeren woonaccessoires toon allemaal... UITGELICHT! shop deze hip verkoopadressen vtwonen ontwerp shops vtwonen huis

Wilt u dan ook ook zo’n mooie hamamdoek met Buldan’s in huis hebben? Ga een doek die met de wensen voldoet en regio uw bestelling sites. We doen daar allemaal aan om de aanschaf zo snel geoorloofd thuis af te afleveren. Voor ons besteding vanaf € 35,- hoeft u dan ook geen verzendkosten te betalen.

Die hammamdoek Star uit Seahorse collectie betreffende in het midden een ster is voorzien met ons franje. Die doek kan zijn voor vele doelen te gebruiken, op het zandstrand in de sauna of badkamer en uiteraard kun je het verder zodra omslagdoek gebruiken. De afmeting over die Seahorse hammamdoek kan zijn 100x180 cm.

Die modieuze hamamdoek is afkomstig over het welbekende topmerk Call It. Dit materiaal met de doek is geschapen van hoogwaardig 100% katoeen heeft door de grijze stonewashed kleur ons stijlvolle en unieke uitstraling.

We afleveren de middelen via enorm Nederland, België en Duitsland. Heeft u dan ook vragen over de middelen ofwel over een merken waarvan wij middelen afleveren? Vervolgens kunt u gerust contact opnemen betreffende de gratis helpdesk. Zij ogen u dan ook graag te woord en voorzien u ingeval nodig van meer informatie aan de hamam badjassen, tunieke, hamamdoeken, kinoys ofwel pareo’s.

Bezoek op deze plaats ons grote assortiment hamamdoeken, welke ons graag gezien accessoire vormt voor het strand, sauna en zwembad. Een hamamdoek kan zijn oorspronkelijk bedoeld wegens toepassing in een sauna, doch die bestaan tevens ideaal ingeval strandlaken te gebruiken. Tegenwoordig is de hamamdoek ook niet verdere straat te overwegen op de stranden betreffende geliefde badplaatsen overal ter wereld. Een hamamdoek bezit veel unieke eigenschappen: ons hamamdoek kan zijn gemakkelijk over zwaarte, juist absorberend, vlug dor en zeer soepel.

Dit toepassing van bamboe in ons hamamdoek vormt een doek extra zacht. Ernaast kan zijn bamboo verder nog eens heel duurzaam. Ons greep uit de collectie:

Daar we alleen inmiddels groot fan bestaan van het toepassing van ons hamamdoek op trektocht, verkopen we ze in onze eigen travelshop. We hebben daarenboven gekozen wegens 3 zien: Zus & Zomertijd, Seahorse en Hamam Secrets. Die zien hebben allen hete doeken, aangaande zeer goede kwaliteit. Een hamamdoeken over Hamam Secrets bestaan ook geschapen met natuurlijk katoen.

Hamamdoek BeigeDe hamamdoek, dit wordt ook wel geschreven als hammamdoek, wordt heel wat gebruikt in een sauna dankzij bestaan vocht absorberende kwaliteiten.

We voeren een uitgebreide collectie hamamdoeken en blijven vernieuwen. Voor ZusenZomer vind jouw iedere keer iets bijzonders!  Zowel een formaten zodra een katoensamenstellingen betreffende de hamamdoeken verschillen. Voor ZusenZomer vind jouw exclusieve designs, doch bijvoorbeeld ook hamamdoeken betreffende bamboo.

Deze Vandyck hamamdoek heeft een baan in wit badstof en ons donkerblauw geweven baan, met een onderkant en bovenkant is deze hamamdoek afgewerkt betreffende een franje, De afmeting betreffende deze Vandyck hamandoek 80x160 cm., en kan zijn te benutten in de sauna, badkamer of op het zandstrand.

Lekkere soepele doeken welke je verder nog weleens tot hartelust kunt knopen en wikkelen. Zo kom jouw ook op het zandstrand of juiste zwembad voortreffelijke voor een dag. In een handomdraai maak je over je handdoek ons jurk, van je plaid ons rokje of sjaal. De collectie met Cayboo bestaat allicht uit bamboo hamamdoeken (met ons deel katoen), click here extra mild en in hippe kleuren betreffende af en toe ons laagje glans. Laat de zomer doch komen!

Ook het zwaarte met een hamamdoek kan wat betreffende verschil zijn. Het komt gewoon omdat dit een handgemaakt middel is.­

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hammamdoek Kan voor iedereen leuk zijn”

Leave a Reply

Gravatar